Den offisielle SKECHERS nettbutikken i Norge - det største utvalget i Skandinavia. Ingen toll - Toll og moms er inkludert. Gratis levering på bestillinger over 699 kr. Ved spørgsmål, ring på tlf. 75 10 19 80

Retur

ENKEL RETUR. SLIK GJØR DU

Det er raskt og enkelt å returnere. Du kan sende varen tilbake til oss, eller du kan velge å bytte eller returnere i alle våre SKECHERS Stores. Alle varer kan returneres opptil 14 dager etter du har mottatt den.

Legg skoene pent tilbake i skoboksen.
Skoene må returneres i den originale skoboksen, og varen må være ubrukt og uskadd.

Pakk skoboksen i en pappkasse.
Husk å legge med en kopi av fakturaen din sammen med skoboksen. Steng pappkassen forsvarlig med tape. Vi tilbakebetaler kun varer som er forsvarlig pakket i en pappkasse.

Du bestemmer hvordan du vil sende.
Velg den leveringmetoden som passer deg best. Husk å få en kvittering slik at du har dokumentasjon for at pakken er sendt retur til oss.

Send den til butikken vår i Ski
Send pakken til oss: Skechers Ski, Ski Storsenter, Jernbanesvingen 6, 1400 Ski Att: «Webstores».

VIL DU BYTTE?

Hvis du vil bytte til en annen størrelse eller modell har du to muligheter:

Skechers.no
For å sikre at du kan velge fritt blant alle modellene våre, kan du gjøre en ny bestilling på skechers.no. Du ser straks om modellen og størrelsen er på lager.

SKECHERS Stores
Du kan bytte eller returnere i alle SKECHERS Stores. Vi kan dog ikke garantere at vi har pågjeldende modell eller størrelse i alle butikkene våre. Ta med deg varen i original emballasje, og i ubrukt og uskadd stand. Husk også en kopi av fakturaen din.

Spørsmål? Ta kontakt til kundeservice på info@skechers.no eller tlf. +45 75 10 19 80