Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Retur

Hos oss kan du returnere varer både raskt og enkelt, og det koster kun 79 kr. Alle varer kan returneres opptil 14 dager fra den dagen du mottok dem. Du kan bytte eller returnere i alle Skechers Stores (ikke Skechers Outlets eller andre butikker som selger SKECHERS).

Forlenget returrett i forbindelse med julen 2021

Ordre bestilt i perioden fra 18. oktober til 24. desember 2021, kan returneres med returetiketten som fulgte med i pakken eller i våre Skechers Stores t.o.m. 31. januar 2022. Ordre bestilt fra 25. desember følger den vanlige returretten på 14 dager.

Slik gjør du

 1. Legg skoene pent tilbake i skoesken
  Varen må være ubrukt og uskadd, og gjerne returneres i den originale emballasjen.

 2. Pakk skoesken ned i en pappeske.
  Husk å legge med en kopi av fakturaen din sammen med skoboksen. Steng pappkassen forsvarlig med tape. Vi tilbakebetaler kun varer som er forsvarlig pakket i en pappkasse.

 3. Fest den vedlagte returetiketten utenpå pappesken.
  Mangler returetiketten? Besøk denne siden for å få returetiketten

 4. Lever pappesken som skal returneres til et postkontor (Posten/Bring)
  Husk å få en kvittering, så du kan dokumentere at pakken er levert. Når vi mottar pakken din, refunderer vi straks pengene dine. Vi har forhånsbetalt frakten for deg så vi motregner kr. 79,- for returfrakten.

Når vi har mottatt returpakken, vil vår kundeservice behandle den snarest mulig. Så sant returordren din oppfyller betingelsene for retur, vil vi refundere kjøpet.

Dersom du ønsker å motta en vare i en annen størrelse eller modell, så kan du legge inn en ny bestilling.

Du kan bytte eller returnere i alle Skechers Stores (ikke Skechers Outlets eller andre butikker som selger SKECHERS). Vi kan dog ikke garantere at vi har pågjeldende modell eller størrelse i alle butikkene våre. Ta med deg varen i original emballasje, og i ubrukt og uskadd stand. Husk også en kopi av fakturaen din.

Finn din nærmeste SKECHERS Store og andre butikker som selger SKECHERS