Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Sandaler

Flotte sandaler til lekesyke Piker

Barn bruker mye av tiden deres på lekeplassen og de finner alltid tid til lek. Derfor er det viktig at din datters sandaler er av god kvalitet og sitter godt på foten. Med et par pikesandaler fra SKECHERS får piken din et par flotte sko med god passform og komfort. I vårt utvalg av sandaler til piker, kan du enkelt finne et par i flotte farger som både passer til kjolen og til lek i naturen.

Fine sandaler til Piker

Din datter hopper tau, danser rundt, leker med guttene og hopper rundt på asfalten. Derfor stilles det store krav til pikesandaler, da de hver dag blir utsatt for en stor mengde slitasje. Med et par sandaler fra SKECHERS får du et sikkert valg som tilfredsstiller alle krav som stilles til din datters sandaler. Når sommeren er kommet, er sandaler det helt opplagte valget. De gir de små pikene mulighet for at lufte tærne i sommervarmen. De sikrer også at føttene ikke svetter i heten. Dog kan sandaler ikke benyttes hele året rundt, så trenger din datter andre typer sko, har vi et stort utvalg til Piker.

Sko til alle aldre

Våre pikesandaler finnes fra størrelse 21 til størrelse 39, så du finner enkelt den rette størrelsen. Det er viktig at skoen er i den rette størrelsen ellers kan det skape unødvendige problemer. Hvis du er i tvil om den rette størrelsen, kan du benytte deg av vår størrelsesguide.

6 artikler
Modell
Filter
6 artikler
Modell
Filter