Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Blinkesko

En sikker favoritt til din datters føtter

Utforsk SKECHERS utvalg av blinkesko til piker, hvor det finnes et ekte ta-selv-bord av flotte sko og hvor du helt sikkert finner din datters favoritt. Blinkesko til piker lyser hverdagen opp og gjør den til en lek når piken din viser sine blinkende sko frem i barnehagen eller skolen. Det er ikke kun stilen som er i særklasse ved våre blinkesko til piker. Alle modellene er av høy kvalitet og gir god komfort til de små føtter.

Design din egen lysopplevelse

Flere av modellene gir mulighet for lett å skifte fargekombinasjoner, slukke og slå på lyset og bestemme i hvilke sekvenser blinkesko skal lyse. På den måten får din Pike full kontroll over lys-opplevelsen. Dessuten er noen av SKECHERS blinkesko til piker gjenoppladbare og gir mulighet for å tenne og slukke lyset. Les mer om den enkelte modellen ved å klikke på bildet av skoen. Er din sønn misunnelig på hans søsters blinkesko? Se vårt utvalg av blinkesko til Gutter.

Til Pikeføtter i flere størrelser

I sortimentet av blinkesko til piker kan du finne mange flotte design i størrelser fra 21-38. Dette sikrer at du kan finne en blinkesko som passer til din pikes fot. Det kan være vanskelig å finne den rette størrelsen til piken din. Trenger du hjelp med dette, kan du sjekke vår størrelsesguide.

23 artikler
Modell
Filter
23 artikler
Modell
Filter