Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge - SALE: Alle støvler redusert med 30% - Toll og moms er inkludert - Gratis levering på bestillinger over 699 NOK

Walking

Komfortable fjellsko til trening og hverdag

Skal du ha skoene dine på deg lenge av gangen eller på lange vandreturer, så er det en god idé å ha gode og komfortable sko. Du vet selv hvor smertefullt det kan være hvis du har feil sko på. Skoene er laget i avslappede designs som også gjør dem opplagte som den ultimative følgesvenn til hverdagsbruk og som hjelper deg fra A til B på behageligst mulig måte.

Fjellsko til damer og herrer

SKECHERS fjellsko og sandaler er designet for både menn og kvinner. I vårt utvalg kan du se alle modellene med den beste og mest avanserte teknologi, som gjør at du alltid er godt skodd. Du er sikret en fjellsko som lever opp til både krav om komfort og stil. Er du på utkikk etter sko til annen fysisk aktivitet? Se vårt store utvalg av sko til performance.

Den helt rette modellen

Enten du skal begi deg ut på det helt store eventyret, gå i fjellet eller tilbringe en hel dag i skogen, finner du den helt rette skoen hos SKECHERS. Skoen er ditt viktigste tilbehør og det er derfor viktig at du velger en sko til ditt formål. Skal du bruke skoen om sommeren eller i et varmt land, kan du også finne vandresandaler i vårt store utvalg. Prøv vår størrelsesguide, hvis du er i tvil om hvilken størrelse du trenger.

Modell
Sorter etter
Modell
Sorter etter