Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Golf

Stilfulle og komfortable golfsko

Spiller du golf, vet du hvor viktig fottøyet ditt er. Når du går en golfrunde, tilbakelegger du mange kilometer og det er nødvendig med en golfsko som er behagelig å ha på under hele runden. Med golfsko fra SKECHERS får du en sko som er utviklet spesielt til formålet kombinasjonen av et sporty design og komfort i særklasse, slik at du ikke trenger å bekymre deg om ømme føtter eller din look. I stedet, kan du fokusere på dine prestasjoner og drømmen om et hole-in-one.

Golfsko til herrer og damer

I utvalget kan du se alle våre golfsko som inneholder både herre- og damemodeller. Det finnes mange flotte design som alle er behagelige å ha på. Dette sikrer at du kan finne en golfsko som oppfyller dine stilmessige preferanser, og som samtidig lever opp til de høyeste krav om komfort. Se alle våre sko til performance, som er spesifikt utviklet for fysisk aktivitet. Skapt for golf Våre golfsko er utviklet ut fra de samme prisvinnende kvaliteter som du finner i våre løpesko. Hver eneste detalj i skoene er designet for å gi deg de beste forutsetninger for ditt golfspill. Resultatet er en komfortabel golfsko som yter god stabilitet, og som samtidig er praktisk og behagelig å ha på i lengre tid – også på det 18. hullet.

Forhandlere og størrelsesguide

Er du interessert i å prøve dine SKECHERS golfsko før du kjøper dem, kan du besøke en av våre forhandlere av golfsko fra SKECHERS. Er du i tvil om størrelsen, kan du få hjelp i vår størrelsesguide.

43 artikler
Modell
Filter
43 artikler
Modell
Filter