Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Om Skechers

Skechers er et prisbelønt, globalt merke som designer og utvikler livsstils- og prestasjonsprodukter innen fottøy, klær og tilbehør for kvinner, menn og barn. Merket er kjent for sin stil, innovasjon, kvalitet og ikke minst komfort.

Du finner Skechers i mer enn 170 land, og selskapet vokser fremdeles sterkt i flere markeder.

Skechers-produkter selges både gjennom grossistkunder som kles- og skobutikker, men også direkte til kunder via mer enn 4000+ Skechers konseptbutikker og egne e-handelsplattformer.

Hovedkvarter på Manhattan Beach, California. Skechers handles på New York Stock Exchange under symbolet SKX.

$ 4,6 mia.

Globalt salg i 2020

170+

Antall land der Skechers forhandles

4000+

Skechers butikker globalt

Historien om SKECHERS

SKECHERS ble etablert i 1992 i Manhattan Beach, California. I løpet av over 25 år har kolleksjonen vokst til flere tusen modeller og dekker i dag over et bredt sortiment av sko til både kvinner og menn og barn. SKECHERS har utviklet seg til et prisvinnende livsstils – og performance-håndverk, kjent for stilfullt og komfortabelt fottøy som blir brukt av millioner av mennesker.

Kjent over hele verden

SKECHERS sko er i dag velkjente over hele verden både innenfor lifestyle mote- og fritidssko, men også som et performance skomerke med superfunksjonelle løpe-, fitness-, tur- og treningssko til ethvert formål.

SKECHERS utvikler og produserer en omfattende samling af teknologisk avanseret fottøy og tilbyr et kjempestort skoutvalg i super kvalitet og kombinerer høy fotkomfort samt fantastisk passform, med smart moteriktig design i aktuelle flotte farver.

Skechers i Norden

I dag finner du 51 Skechers konseptbutikker og vareutsalg i Norden. Skoene selges i tillegg via denne hjemmesiden. Skechers selges også gjennom et nettverk av ca. 1800 dyktige forhandlere innenfor sko- og sportsbransjen. Klikk her for å finne alle forhandlere av Skechers i Norge

Sports Connection er den offisielle nordiske distributør for Skechers. Det er likeledes oss som håndterer denne nettbutikken.

Nordiske ambassadører for Skechers

Skechers promoteres av en rekke nordiske idrettslag og utøvere i forskjellige idretter:

  • Håndball: Skechers er en hovedsponsor for damelaget i håndball, Team Esbjerg, som spiller i den beste serien i Danmark. Team Esbjerg vant det danske mesterskapet i 2016, 2019 og 2020. I tillegg sponses damelaget Storhamar Håndball i Norge.
  • Fotball: Herrefotballaget Esbjerg fB spiller i den nest beste serien i Danmark.
  • Ishockey: Esbjerg Energy (Danmark), Djurgården Hockey (Sverige) og HIFK Hockey (Finland) spiller alle i den beste serien i de respektive landene.
  • Golf: Camilla Lennarth (Sverige) og Emily Kristine Pedersen (Danmark) spiller i Skechers golfsko
  • I tillegg til de faste sponsorene våre, støtter vi også utvalgte veldedige formål og arrangementer