Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Om Skechers

Skechers er et prisbelønt, globalt merke som designer og utvikler livsstils- og prestasjonsprodukter innen fottøy, klær og tilbehør for kvinner, menn og barn. Merket er kjent for sin stil, innovasjon, kvalitet og ikke minst komfort.

Du finner Skechers i mer enn 170 land, og selskapet vokser fremdeles sterkt i flere markeder.

Skechers-produkter selges både gjennom grossistkunder som kles- og skobutikker, men også direkte til kunder via mer enn 3550 Skechers konseptbutikker og egne e-handelsplattformer.

Hovedkvarter på Manhattan Beach, California. Skechers handles på New York Stock Exchange under symbolet SKX.

$ 5,2 mia.

Globalt salg i 2019

170+

Antall land der Skechers forhandles

3550

Skechers butikker globalt

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers bakkes også opp av en rekke nordiske sportsutøvere. Innenfor triatlon har vi Maja Stage Nielsen som er triatlet, danmarksmester i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 og Duatlon EM sølvinner 2016 og triatlet Henrik Klemmensen. Vi har "Klub 100" marathonløpere som bla. Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen (også Triatlet) samt danmarksmester i 24 timers løp i sin aldersgruppe Michael Rasmussen. Innenfor golfsporten bakkes Skechers opp av svenske Camilla Lennarth og danske Emily Kristine Pedersen.

I tillegg, er Skechers sponsor for bla. damehåndballaget Team Esbjerg, som ble danske mestere i 2016.

Skechers i Norden

I dag finner du 46 SKECHERS konseptbutikker og vareutsalg i Norden. Skoene selges i tillegg via denne hjemmesiden. SKECHERS selges også gjennom et nettverk av ca. 1800 dyktige forhandlere innenfor sko- og sportsbransjen. Klikk her for å finne alle forhandlere av Skechers i Norden

Sports Connection er den offisielle nordiske distributør for Skechers. Det er likeledes oss som håndterer denne nettbutikken.

Kontakt

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss: info@skechers.no eller på tlf. 73708163