Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Om Skechers

Skechers Etabl. 1992. Manhattan Beach, California, USA.

Slik startet det hele

Skechers historie begynner i et Californisk strandhus, hvor Skechers ble født som en arbeidsstøvel som hurtig ble et ikon i Grunge-æraen. I løpet av de 25 årene som er gått siden begynnelsen, har kolleksjonen vokst til flere tusen modeller og dekker i dag over et bredt sortiment av sko til menn, kvinner og barn i hele verden.
Over tid har Skechers utviklet seg til å bli et prisvinnende livsstils- og performancebrand, kjent for deres stilfulle og komfortable fottøy og tøy som blir brukt av millioner av mennesker.

Sko til alle formål

Skechers er i dag en velkjent merkevare over hele verden innenfor både livsstil-, mote- og fritidssko, men også som et performance-skomerke med superfunksjonelle løpe-, fitness, tur- og treningssko til ethvert formål. Utover dette har Skechers også en stor kolleksjon innenfor golfsko og som noe helt nytt er det nå også mulig å få Skechers Performance tøy. Skechers utvikler og produserer en omfattende samling af teknologisk avansert fottøy. Vi kan altså tilby et kjempestort skosortiment i super kvalitet kombinert med høy fotkomfort samt fantastisk passform, med smart moteriktig design i aktuelle flotte farver. Vi tilbyr sko til alle formål til både damer, herrer, piker og gutter i alle aldersgrupper.

Skechers-ambassadører på verdensplan

En lang rekke kjendiser fungerer som Skechers-ambassadører.
Innenfor sport har Skechers også en lang rekke ambassadører. Du finner blant andre tidligere verdensmester i boksing Sugar Ray Leonard, Tony Romo og NFL-stjernen Howie Long. Skechers Performance-liste av eliteatleter består af marathon champion og vinner av Boston Maraton, Meb Keflezighi.
Golfsko er et økende forretningsområde for Skechers. Innenfor golf finner du ambassadørerne Matt Kuchar, Brooke Henderson, Russel Knox, Wesley Bryan, Billy Andrade og Colin Montgomerie.

Nordiske Skechers-ambassadører

Skechers bakkes også opp av en rekke nordiske sportsutøvere. Innenfor triatlon har vi Maja Stage Nielsen som er triatlet, danmarksmester i Duatlon 2014 + 2015 + 2016 og Duatlon EM sølvinner 2016 og triatlet Henrik Klemmensen. Vi har "Klub 100" marathonløpere som bla. Jesper Hahn Jensen og Torben Glass Nielsen (også Triatlet) samt danmarksmester i 24 timers løp i sin aldersgruppe Michael Rasmussen. Innenfor golfsporten bakkes Skechers opp av svenske Camilla Lennarth og danske Emily Kristine Pedersen.
I tillegg, er Skechers sponsor for bla. damehåndballaget Team Esbjerg, som ble danske mestere i 2016.

Her finner du Skechers

I dag finner du 42 SKECHERS konseptbutikker og vareutsalg i Norden. Skoene selges i tillegg via denne hjemmesiden. SKECHERS selges også gjennom et nettverk av ca. 1800 dyktige forhandlere innenfor sko- og sportsbransjen.
Klikk her for å finne alle forhandlere av Skechers i Norden
Skechers selges pr. i dag i mer enn 170 land og det finnes ca. 3200 SKECHERS konseptbutikker.
Sports Connection er den offisielle nordiske distributør for Skechers. Det er likeledes oss som håndterer denne nettbutikken. Vi har et ønske om, på best mulig vis, å fremvise Skechers brede utvalg av de mange forskjellige modeller, til både menn, kvinner, piker og gutter.
Kikk rundt på siden og se det spennende og flotte utvalget som kan bestilles online.

Kontakt

Har du spørsmål er du alltid velkommen til å kontakte oss:
info@skechers.no eller på tlf. 73708163