Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Ledige stillinger hos SKECHERS

Et sterkt team

SKECHERS i Skandinavia er i kraftig vekst og vi har derfor ofte bruk for nye kolleger til vårt team.
Du vil av den grunn løpende kunne finne nye stillinger til våre mange norske butikker eller til hovedkontoret i Bramming, like ved Esbjerg.

Historien om SKECHERS

SKECHERS ble etablert i 1992 i Manhattan Beach, California. I løpet av over 25 år har kolleksjonen vokst til flere tusen modeller og dekker i dag over et bredt sortiment av sko til både kvinner og menn og barn.
SKECHERS har utviklet seg til et prisvinnende livsstils – og performance-håndverk, kjent for stilfullt og komfortabelt fottøy som blir brukt av millioner av mennesker.

Kjent over hele verden

SKECHERS sko er i dag velkjente over hele verden både innenfor lifestyle mote- og fritidssko, men også som et performance skomerke med superfunksjonelle løpe-, fitness-, tur- og treningssko til ethvert formål.
SKECHERS utvikler og produserer en omfattende samling af teknologisk avanseret fottøy og tilbyr et kjempestort skoutvalg i super kvalitet og kombinerer høy fotkomfort samt fantastisk passform, med smart moteriktig design i aktuelle flotte farver.

SKECHERS i Skandinavia

I Skandinavia distribueres SKECHERS av den danske virksomheten Sports Connection ApS. Vårt voksende nettverk av butikker består af 46 butikker i Norden. Kundene har i tillegg mulighet for netthandel i vår SKECHERS Web Store.
Utover våres egne fysiske butikker og internettbutikker, samarbeider vi med ca. 1800 forhandlere i den øvrige sko- og sportsbransjen.