Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK
Toll og moms er inkludert

Kjøpsbetingelser

FORETAKSINFORMASJON

Foretaksnummer / Org nr.: 996 341 593 
Foretaksnavn: Sports Connection Norge AS
Juridisk navn: Sports Connection Norge AS

Kontaktdetaljer

Postadresse: Sports Connection ApS, Kvaglundvej 89, 6705 Esbjerg Ø, Danmark
Besøksadresse: Fredrik Selmers vei 2, 0663 Oslo
Telefonnummer: 469 80 577

VIGTIGT - vores kundeservice findes i Danmark:
Sports Connection Aps, Kvaglundvej 89, 6705 Esbjerg Ø
Telefonnummer: 75101980 - #1
E-postadresse: info@skechers.dk

Sports Connection Norge AS er ejet af Sports Connection ApS i Danmark. Sports Connection ApS er official distributør af SKECHERS I Norge, Sverige, Finland og Danmark.

PRODUKTINFORMASJON OG PRIS

Produktinformasjon

Vi selger SKECHERS sko, klær og tilbehør.

Priser

Alle priser er i norske kroner og vises både inklusive og eksklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkludere alle kostnader forbundet med kjøpet som avgifter, gebyr og leveringskostnader.

Avtaleinngåelse

Avtalen er bindende for begge parter når kjøperen har sendt sin bestilling til selgeren.

Forbehold

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål. Vi ønsker å gi deg god hjelp og en vellykket handel!

SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER

Ekspedering av ordre

Når du har bestilt en vare hos oss, mottar du en kvittering for vår mottakelse av bestillingen din.
Vi pakker da bestillingen din. Du vil bli varslet via e-post når bestillingen din sendes fra vårt lager.

Leveranse og frakt

Vi sender til Norge to ganger i uken (normalt tirsdag og fredag)
Vi sender varene med Posten/Bring fra Danmark.
Gratis levering på bestillinger over 999 kr.

Posten/Bring hentested 99 kr.
(Gratis levering på bestillinger over 999 kr.)

Betaling

Vi krever betaling for varen fra det tidspunkt den bliver sendt fra oss til kunden.

Du kan betale med MasterCard og VISA.

Personopplysninger

SKECHERS behandler persondata ifølge Lov om Personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne register.

Behandlingsansvarlig for innsamlede personopplysninger er selger. Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren, i tråd med personopplysningsloven, kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Kjøperens personopplysninger vil kun bli utlevert til andre hvis det er nødvendig for at selger skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Kortinformasjon

Når du handler hos SKECHERS blir betalingen behandlet av ePay/Bambora, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og Mastercard/Eurocard. All kortinformasjon blir oppbevart i henhold til kortselskapenes regelverk.

RUTINER FOR RETUR AV VARER

Avbestilling

Dersom du ønsker å avbestille varene skal det gøres hurtigst muligt efter bestilling.

Reklamasjon

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, gi SKECHERS skriftlig melding (e-post) om at du vil påberope deg mangelen. SKECHERS vil da gi deg informasjon om hva du skal gjøre videre.

Reglene om reklamasjon finnes i Lov om forbrukerkjøp (forbrukerkjøpsloven).

Angrerett / retur

I følge angrerettloven gjelder angrefristen fra den dagen kjøperen mottok varen og 14 dager fremover. Dersom du vil angre på kjøpet, returnerer du varen i samme stand som du mottok. Du vil da få tilbakeført det du har betalt. Kjøper betaler returporto.

Har du valgt leveringsmetoden Click & Collect (henting i en av våre butikker) eller levering til Pakkeshop/Pakkeboks og unngår du å hente pakken, vil pakken bli retunert til oss etter 14 virkedager fra den datoen pakken ble levert til butikken eller Pakkeshop/Pakkeboks. Denne returneringen av varene betrakter vi som din utøvelse av retten til å kansellere kjøpet. Du vil fortsatt bli belastet 79 kr. for returfrakten.

Garanti

Som forbruker har du 2 års garanti, noe som betyr at du enten kan få varen reparert, byttet, pengene tilbake eller avslaget i prisen, avhengig av den spesifikke situasjonen. Dette betyr selvsagt at klagen er berettiget.

Hvis produktet brytes inn i forventningen i garantiperioden, blir det reparert gratis. Skade på produktet på grunn av misbruk, feil bruk eller grov misbruk av brukeren, er ikke dekket av garantien. SKECHERS kan ikke holdes ansvarlig for indirekte følgeskader som selges av oss, kan ha opprettet, med mindre det følger av norsk lov. Videre henvises til forbrukerloven om klageprosedyrer.

Er du i tvil?

Hvis det oppstår tvilsomme spørsmål, ber vi deg kontakte Kundeservice.