Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Herresko

Kategorier

Populære produkter

Bestsellers

En aktiv livsstil krever sine sko
På denne siden finner du vårt store utvalg av sko og støvler til herrer. Det finnes mange forskjellige modeller, og du vil garantert finne en sko som passer til akkurat dine behov. Hos Skechers selger vi sko til alle formål, så du kan nøye deg med å handle på ett sted, og prisen er lav og kvaliteten høy. Vi mener nemlig at alle skal ha mulighet til, og ikke minst råd til, å kjøpe et par kule sko – slik at du både kan ta deg godt ut og samtidig gi føttene dine den komforten de fortjener.

Mosjon er viktig. Det er sunt for kroppen og godt for sjelen. Men du må huske å passe på føttene dine, for du vil selvsagt merke at det går bedre på golfbanen med golfsko, og at turen i treningssenteret blir litt bedre når du har på deg de riktige skoene.

Vi har sørget for at du kan finne akkurat den skoen som du har behov for når du lever et aktivt liv. Vi selger bare modeller som er gjennomtestet og som derfor har vist seg både å kunne motstå tidens tann og samtidig ta godt vare på føttene dine.

Klassisk eller moderne
Trenger du et par klassiske støvler, eller vil du heller putte føttene dine i et par relaxed fit? Foretrekker du casual, memory foam, eller trenger du et par sko til sport? Uansett hva behovet ditt er, så kan vi her hos Skechers hjelpe deg med å finne akkurat de skoene du trenger.

I kategorien casual finner du for eksempel sko både med og uten snører, men felles for alle skoene er at de kan brukes til de fleste anledninger. Her finner du casual sko i konservative og avdempede farger, som alle har et unikt uttrykk og en svært lekker passform.

Sko til alle anledninger
Vi i Skechers vil gjerne være din foretrukne partner for kjøp av sko. Men vi vet godt at det krever at vi har et stort utvalg slik at du kan finne en sko både til festen, hverdagen og løpeturen om morgenen. Derfor har vi også et bredt utvalg av løpesko, der du absolutt ikke trenger å betale en formue.

Men du får fortsatt en løpesko av høy kvalitet, som er resultatet av både research og kunnskap om hvilke finesser som er viktige hvis du skal ha en løpesko som både er behagelig å bevege seg i og som passer best til din kropp.

Velg riktig fottøy
Det kan være forbundet med vanskeligheter å få tak i nettopp det skoparet som passer deg helt perfekt. For det første må skoene ha det uttrykket og den designen som du ønsker, og det for det andre må de selvfølgelig ha en størrelse og passform som passer til dine føtter. Hos Skechers har vi tenkt på det. Derfor kan du returnere skoene dersom de ikke lever opp til forventningene dine. Så sender vi et nytt par til deg. Føttene dine skal bære deg mange kilometer, og derfor er det utrolig viktig at du velger riktig fottøy.