Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Walking

Maksimal komfort på fjellturen

En løpetur i skogen, en kveldstur under stjernehimmelen eller mange dagers vandring i fjellheimen. Uansett om du er en garvet tur-entusiast, eller om du nøyer deg med sporadiske gåturer, har SKECHERS en herrefjellsko til deg. Våre fjellsko til herre er spesielt utviklet til å yte maksimal komfort og støtte til føttene dine. Dette gjør våre fjellsko til herre til en godt match til den kvalitetsbevisste herre med en aktiv livsstil.

Fjellsko til forskjellig slags bruk

Det er en stor forskjell på om du skal bruke skoene til fjellturer, sport eller alminnelig gange. Derfor har vi utviklet et bredt sortiment af fjellsko til herre som hver især er designet til en bestemt slags bruk. Noen av modellene har eksempelvis en overdel av strikk tekstil, så skoen føles som en sokk på foten. I den andre enden av skalaen finner du modeller i vannavvisende materialer. Dette gir deg mulighet til å finne en fjellsko til herre som passer perfekt til ditt behov. Skal du ha med din kone, kjæreste eller venninne på vandretur? Se vårt store utvalg av fjellsko til damer.

Moderne fjellsko til herre

Våre fjellsko til herre føles ikke kun gode på foten. Felles for modellene er at de har et sporty og moderne design, så du ikke går ned på hverken stil, passform eller komfort på dine gåturer. Trenger du assistanse med å finne den rette størrelsen, kan du bruke vår størrelsesguide.

There are no products matching the selection.