Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Sandaler

Få friske føtter på varme dager

Sandaler er det perfekte fottøyet når dagene byr på varme temperaturer. I vårt utvalg finner du både klassiske herresandaler med rem og slip-in sandaler. Alle våre sandaler til menn kombinerer god støtte og komfort med et flott og enkelt design. Dette gir deg mulighet å ta på deg behagelig fottøy på de lune vår- og sommermånedene, uten at du går på kompromiss med stil og kvalitet.

Herresandaler med god komfort

Det sentrale for alle SKECHERS herresko er et smart design og komfort i særklasse. Dette gjelder naturligvis også for våre sandaler til menn, hvor flere av modellene kommer med det populære Memory Foam eller andre kvalitetssåler. På den måten er du sikret en behagelig herresandal som ikke gir ømme føtter når du kjøper dine sandaler fra SKECHERS.

Opplagt fottøy til flere formål

Med et par herresandaler kan du la føttene dine puste og holde dem friske på varme dager, hvor lukkede sko raskt kan gi svette føtter. Skal du jobbe i hagen, ta en tur på stranden eller på gåtur, er sandaler ofte et godt valg av fottøy. Du kan stikke føttene ned i et par lekre herresandaler og den gode komforten sikrer at sandalene stadig føles behagelige å ha på selv om du tilbakelegger større avstander til fots. Velger du et par slippers, kan du heller bruke herresandalene dine som hjemmesko. Går du lange turer hele året rundt, kan du med fordel ta en kikk på våre fjellsko, slik at du holder føttene dine varme når temperaturen ikke passer til herresandaler.

3 artikler
Modell
Filter
3 artikler
Modell
Filter