Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Golf

Når du ikke skal bekymre deg om skoene

Såler med pigger, utrolig god passform og komfort, god lufting og smart design. Dette er alle ting som kjennetegner våre golfsko for herrer. I tillegg er de fleste av golfskoene vannavvisende, så du ikke trenger ikke bekymre deg om våte tær. Resultatet er en sko som er som skapt til golf og som lar deg fokusere på dine slag, puts og den -hole in one- som du drømmer om – selv på det 18. hullet.

Til alle nivåer

Uansett om du er en profesjonell golfspiller, nybegynner eller noe midt imellom, kan du med ro i sinnet velge et par SKECHERS golfsko til herre. Flere av våre herre golfsko er nemlig offisielle modeller for proffer slik som Wesley Bryan, Russel Knox og Billy Andrade. Dette er et kvalitetsstempel som viser at med et par av våre golfsko til herre, er skoene det siste du skal bekymre deg når du går en runde. Hos SKECHERS kan du også finne golfsko for kvinner.

Finn den rette størrelsen

Du skal tilbakelegge mange kilometer i dine nye golfsko. Det stiller krav til komforten og passformen, men også til at du får den rette størrelsen til føttene dine. Før du kjøper dine nye golfsko er det derfor en god idé å prøve vår størrelsesguide. En annen idé er å besøke en forhandler av SKECHERS golfsko til herre, hvor du kan prøve skoene på og få et bedre inntrykk av nøyaktig hvor god komfort og passform skoene har.

20 artikler
Modell
Filter
20 artikler
Modell
Filter