Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Blinkesko

Kule sko til din gutts føtter

Gjør dagen til en festelig lek for din gutts føtter. SKECHERS har et stort utvalg av blinkesko til gutter, som helt sikkert vil passe inn i enhver garderobe. For hvert skritt gutten din tar, vil skoene blinke i en fargerik kombinasjon. Selv om små gutteføtter alltid er aktive, vil blinkeskoene avgi enda mer lys til lek og bevegelse når de andre i barnehagen kan se hvor kul gutten din er.

Blinkesko til alle behov

Blinkesko er laget av høy kvalitet og er ytterst komfortable så de kan brukes hele dagen lang. Skulle skoene stoppe å blinke, er de fleste modeller gjenoppladbare, slik at skoene igjen kan blinke. Hvis dere er trett av alle blinkene, kan blinkesko tennes og slukkes. Har du en liten gutt, kan du velge sko med velcro-lukning, slik at snørebåndene ikke skaper problemer. Det kan være behov for andre typer sko. Trenger dere et par andre komfortable sko, som gutten din kan løpe og leke i hele dagen, har vi et stort utvalg her.

Blinkesko til alle Gutteføtter

SKECHERS blinkesko til gutter går fås fra størrelse 23 til 39, så selv om gutten din vokser ut av sitt første par, er det alltid mulighet for å kjøpe et par nye. Hvis du er i tvil om hvilken størrelse du skal kjøpe blinkesko i, har du mulighet for at anvende vår størrelsesguide.

18 artikler
Modell
Filter
18 artikler
Modell
Filter