Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
Gratis levering på bestillinger over 699 NOK
Toll og moms er inkludert

Drenge

Smarte Guttesko til aktive Gutter

Barn er meget aktive og utsetter skoene deres for mye slitasje. Dette stiller store krav til kvalitet og komfort fra guttesko. Med et par guttesko fra SKECHERS, kan du gi gutten din et par sko av høy kvalitet som samtidig gir en god komfort. Blant vårt utvalg av guttesko finner du massevis av smarte modeller som gutten din kan føle seg godt tilpasset i. Gå på jakt etter guttesko i vårt sortiment og finn de perfekte skoene for gutten din i et smart design og med den rette passformen.

Sko til aktive gutter

Blant vårt utvalg av sko til gutter, kan du finne alt fra kule blinkesko og smarte guttesko med velcro til sneakers. Alle våre guttesko er utviklet til å yte den beste komfort til de små, aktive føtter. På denne måten kan du gi gutten din smart fottøy i mange forskjellige farger og som tillater lek og fysisk aktivitet og som tåler den store mengden slitasje som skoene blir utsatt for.

Til Gutter i alle aldre

Vi har gjort det enkelt å finne de rette skoene til gutten din. Sortimentet inneholder størrelser fra 21-39, så du kan finne sko til gutter i alle aldre. Er du i tvil om hvilken størrelse gutten din bruker, kan du sjekke vår størrelsesguide. På denne måten kan du lettere finne den riktige størrelsen på guttesko den første gangen.

64 artikler
Modell
Filter
64 artikler
Modell
Filter