Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge - Toll og moms er inkludert - Gratis levering på bestillinger over 699 NOK

Støvler for kvinner

Damestøvler i flott design med god komfort

Støvler er et must-have i enhver kvinnes garderobe. Er du på utkikk etter nye støvler for kvinner, finner du et bredt utvalg i vårt sortiment. Vi har støvler til enhver anledning og alle årstider, som har et flott design og som er behagelige å ha på. Dette gir deg muligheten til å finne en flott damestøvel hvor du ikke går på kompromiss med hverken stil eller komfort. Utforsk vårt sortiment og finn de støvlene du mangler i din garderobe.

Damestøvler til hele året

Det norske klimaet byr på alt slags vær og temperaturer som stiller forskjellige krav til ditt fottøy. I vårt sortiment finner du støvler til alle årstider. Flere av modellene er foret for å gi ekstra varme til føttene dine, mens andre kommer i et lettere design slik at føttene dine ikke overoppheter når temperaturen er mild.

Behagelige damestøvler til alle anledninger

Leter du etter damestøvler til jobben, fjellturer, fest eller annet, finner du alt dete i sortimentet. Vi har både støvler til kvinner med langt og kort skaft, med og uten hæl, i forskjellige materialer og naturligvis i mange flotte design. Dette gir deg muligheten til å finne en damestøvel til akkurat ditt behov, uansett hva du leter etter. Fellesnevneren for alle våre støvler til kvinner er god komfort som gjør dem til en fryd for føttene dine. Flere av modellene kommer med Memory Foam eller andre typer såler som sikrer maksimal komfort. Se alle våre damesko hvis du er interessert i andre skotyper.

Modell
Sorter etter
Modell
Sorter etter