Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Cyber Monday - Spar opp til 50% på utvalgte modeller

Er du ikke helt ferdig med å shoppe gode tilbud etter Black Weekend? Vi gir deg enda en sjanse på Cyber Monday til å shoppe sko til fantastiske tilbud, enten til deg selv og de du er glad i. Vi åpner dørene for utrolig mange Cyber Monday-tilbud og feirer dagen med fantastiske tilbud på nye sko, sneakers, støvler, løpesko og mye mer.

Kampanjen starter mandag 29. november 2021 kl. 00.01 og gjelder helt inntil kl. 23.59!

Favoritter akkurat nå

Skjem bort deg selv med et godt tilbud

Komforten er som alltid i særklasse og frakten er gratis ved kjøp for mer enn 999 kr når du kjøper dine sko på nett på skechers.no. Til gjengjeld har skoene våre fått et skikkelig priskutt, så det er mange penger å spare på nye sko.

Cyber Monday hos Skechers

Skechers har amerikanske røtter og Cyber Monday er derfor en del av vårt DNA. Du kan finne mange tilbud på sko, støvler og annet fottøy til både damer og herrer.

På Cyber Monday kjører vi nemlig helt like tilbud som under Black Weekend.

Alle tilbudene på Cyber Monday er gode for både føttene dine og budsjettet ditt. Gjør deg klar for at prisene våre blir redusert og gjør et stort kupp. Du får mulighet for å kjøpe utvalgte sko fra Skechers med opptil 50% rabatt.

Komforten er som alltid i særklasse og frakten er gratis ved kjøp for mer enn 999 kr når du kjøper dine sko på nett hos skechers.no. Til gjengjeld har skoene våre fått et skikkelig priskutt, så det er mange penger å spare på nye sko.

Frisk opp skohyllen med god samvittighet

Trenger skohyllen å bli frisket opp med stilige og komfortable nye sko, sandaler eller støvler, er våre Cyber Monday-tilbud en perfekt mulighet. Vi har sko til sommer, vinter, hverdag og fest – eller rettere sagt til alle anledninger. Det gir deg mulighet for å fylle skohyllen din med behagelige sko til en pris som ikke setter budsjettet ditt i ubalanse.

Du kan derfor med god samvittighet utforske vårt store utvalg av Cyber Monday-tilbud på nett eller i din nærmeste Skechers-forhandler.

Skjem bort de du er glad i

Julen er rett rundt hjørnet. Derfor er Cyber Monday en perfekt mulighet for å kjøpe årets julegaver til de du er glad i.

Kanskje har du barn som trenger nye og stilige sko? Vi har et stort utvalg av barnesko og støvler til gutter og jenter.

Hold deg oppdatert

Hold deg oppdatert på våre aller beste tilbud på Cyber Monday, i tillegg til andre gode tilbud og de nyeste modellene ved å følge Skechers på Facebook og Instagram, eller meld deg på vårt nyhetsbrev.