Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Black Weekend - Spar opp til 50% på utvalgte modeller

Hos Skechers elsker vi Black Friday, derfor utvider vi til Black Weekend. Vi starter fredag 26. november 2021.

Favoritter akkurat nå

Vi åpner dørene for mange gode Black Friday-tilbud og feirer dagen med fantastiske rabatter på sko, sneakers, støvler, løpesko og mye mer.

Kampanjen starter fredag kl. 00.01 og gjelder helt inntil mandag kl. 23.59!

Spar mye penger

Under Black Weekend får du muligheten for å kjøpe utvalgte sko med opptil 50% rabatt. Gjør deg klar for at prisene våre blir redusert og gjør et stort kupp! Alle tilbudene våre under Black Weekend er gode for både føttene dine og budsjettet ditt.

Black Friday hos Skechers

Skechers har amerikanske røtter og Black Weekend er derfor en del av vårt DNA. På grunn av dette kan du finne mange tilbud på sko, støvler og annet fottøy til både damer og herrer.

Komforten er som alltid i særklasse og frakten er gratis ved kjøp for mer enn 999 kr når du kjøper dine sko på nett hos skechers.no. Til gjengjeld har skoene våre fått et skikkelig priskutt, så det er mange penger å spare på nye sko.

Frisk opp skohyllen

Trenger skohyllen å bli frisket opp med stilige og komfortable nye sko, sandaler eller støvler, er våre Black Friday-tilbud en perfekt mulighet. Vi har sko til sommer, vinter, hverdag og fest – eller rettere sagt til alle anledninger. Det gir deg mulighet for å fylle skohyllen din med behagelige sko til en pris som ikke setter budsjettet ditt i ubalanse.

Du kan derfor med god samvittighet utforske vårt store utvalg av Balck Friday-tilbud på nett. Du er også velkommen til å ta på dine beste sko og besøke din nærmeste Skechers-forhandler.

Skjem bort de du er glad i

Når våre Black Friday-tilbud starter, er julen rett rundt hjørnet. Black Weekend er derfor ikke bare en mulighet for å skjemme bort dine egne føtter til en god pris. Det er også en perfekt mulighet for å kjøpe komfortable sko til de du er glad i. På den måten er du sikret å gi flotte julegaver.

Kanskje har du barn som trenger nytt og stilig fottøy? Vi har et stort utvalg av barnesko og støvler til gutter og jenter.

Hold deg oppdatert

Hold deg oppdatert på våre aller beste tilbud på Black Friday, i tillegg til andre gode tilbud og de nyeste modellene ved å følge Skechers på Facebook og Instagram, eller meld deg på vårt nyhetsbrev.