Den offisielle SKECHERS® nettbutikken i Norge
⭐⭐⭐⭐ 4,7 stjerner på Trustpilot
Gratis retur i alle Skechers-butikker
Gratis levering på bestillinger over 999 NOK

Føttene dine vil takke deg

Hvis du er på jakt etter et par sko som har ekstra fokus på støtte til fotbuen din, så burde du velge en av modellene fra serien Arch Fit.

Arch Fit-modellene har en helt ny type innersåle, som er utviklet i samarbeid med fotterapeuter basert på 120 000 fotskanninger og 20 år med data.


Arch Fit til damer Arch Fit til herrer

Stabilitet, balanse og støtte

Arch Fit-innersålen egner seg for deg som har behov for stabilitet, balanse og støtte til både foten og fotbuen. Innersålen former seg etter foten og fotbuen din, som gir en individuell passform og støtte.

Bedre vektfordeling og mindre belastning

Utover dette fordeles vekten over et større område, noe som reduserer belastning og støt på hælen, hoftene og ryggen. Lufthullene på undersiden av innersålen øker også ventilasjonen og avleder varme.

Konstant voksende sortiment

Arch Fit-innersålen fra Skechers har vist seg å være utrolig populær, og derfor utvides sortimentet hele tiden med nye og spennende modeller. Les mer om de nye modellene våre på denne siden - eller gå direkte til de via disse lenkene:


Arch Fit til damer

Arch Fit til herrer

Max Cushioning Arch Fit

Max Cushioning Arch Fit samler sammen det beste fra Max Cushioning- og Arch Fit-modellene våre i én og samme sko. I tillegg til fotbuestøtten, som kjennetegner Arch Fit-modellene våre, så får du ultimat støtdemping og dermed også optimal komfort, som gjenkjennes fra Max Cushioning.

Max Cushioning Arch Fit egner seg for deg som ønsker støtte til fotbuen samt ultimat støtdemping.

Fotbuestøtte

Optimal støtdemping


GOwalk Arch Fit

Hvis Arch Fit høres ut som noe for deg, så vil du sannsynligvis også like GOwalk Arch Fit. Disse modellene samler de gode egenskapene fra de populære skoene våre, GOwalk og Arch Fit, i én og samme modell.

Med GOwalk Arch Fit får du både den velkjente Arch Fit-innersålen med ekstra fotbuestøtte og en yttersåle med ekstra slitesterk gummi for bedre stabilitet og grep. I tillegg til dette har modellene støtdempende "puter", som reduserer støt i knær, hofter og rygg.

GOwalk Arch Fit-modellene passer derfor for deg som trenger ekstra støtte til fotbuen, i tillegg til økt stabilitet og støtdemping på gåturene dine.

Fotbuestøtte

Bedre stabilitet og grep

Skåner knær, hofter og rygg


GOgolf Arch Fit

Selvfølgelig bør du også dra nytte av den gode støtten til fotbuen på golfbanen, og da bør du velge GOgolf Arch Fit. I tillegg til den velkjente støtten fra Arch Fit-innersålen, får du golfsko som er både vann- og smussavvisende med en Goodyear yttersåle, som gir ekstra god holdbarhet.

Fotbuestøtte

Slitesterk Goodyear yttersåle med godt grep

Vann- og smussavvisende